Wat heb je nodig voor een avondje WK voetbal kijken met vrienden?

statafels te huren voor voetbal

Het is altijd leuk als voetbal weer op tv is en al helemaal het WK. Veel mensen gaan dit dan ook samen kijken bij iemand thuis, want voetbal kijken met je vrienden is natuurlijk nog leuker. Er komt echter toch wel wat bij kijken om zo’n avondje voetbal kijken te organiseren. Vooral als het WK op tv is, wil je natuurlijk dat de hele avond goed verloopt. Dus wat heb je allemaal nodig voor een avondje WK voetbal kijken met je vrienden?

statafels te huren voor voetbal

Lekker eten

Als de wedstrijd al vroeg begint, is het misschien een leuk idee om samen met je vrienden te eten. Op deze manier hoeft niemand te haasten en kunnen jullie allemaal op tijd de wedstrijd gaan kijken. Vooral bij een grote groep is het echter niet ideaal om te gaan koken, dus pizza’s eten bijvoorbeeld is dan handiger. Als je echt een succesvolle avond ervan wilt maken, kan je het beste een pizzaoven huren. Allereerst gaat dit heel erg snel en zijn de pizza’s dus allemaal in no time klaar. Daarbij smaken de pizza’s beter, omdat ze in een echte pizzaoven gemaakt zijn. Als laatste is dit natuurlijk een stuk leuker dan pizza’s bestellen of diepvries pizza’s maken, aangezien je de kans hebt om pizza’s in een echte pizzaoven te leggen met zelfs een pizzaschep.

Statafels

Dit is misschien niet voor iedereen, maar vooral als je met een grotere groep een avondje WK-voetbal gaat kijken, is het wellicht heel handig om statafels te huren. Niet iedereen heeft namelijk genoeg zitplaatsen voor zo’n grote groep en met statafels kan iedereen nog zowel de wedstrijd kijken als een beetje met elkaar praten. Vooral voor de mensen die geen ultra-voetbalfans zijn, maar wel graag de wedstrijden willen kijken, is dit een goed idee.

Zorg voor snacks

Of je nu wel of niet samen hebt gegeten voor de wedstrijd zijn snacks nog altijd heel lekker voor tijdens de wedstrijd. Je kan natuurlijk chips, zoutjes en pinda’s halen in de winkel, maar als je een onvergetelijke WK voetbalavond wilt organiseren voor je vrienden is het misschien een leuk idee om een popcornmachine te huren. Vrijwel iedereen vindt popcorn lekker en het is echt perfect om te eten terwijl je tv kijkt met je vrienden. Daarbij is het natuurlijk ook leuk om te maken in een echte popcornmachine.

Partytent

Er zijn ook veel mensen die het liefste voetbal buiten gaan kijken met hun vrienden. Hiervoor hoef je alleen maar een tv op te hangen en te zorgen dat er plek is voor iedereen om te staan of te zitten. Het weer in Nederland is echter vrij onvoorspelbaar en daarom kan het een goed idee zijn om een partytent te huren als je buiten het WK voetbal gaat kijken met je vrienden. Zo’n partytent zorgt voor meer gezelligheid, je kan er lampjes ophangen en jullie staan al beschut voor het geval dat het zou gaan regenen of waaien die avond.

Drinken

Als laatste is het natuurlijk belangrijk dat jij en je vrienden genoeg te drinken hebben tijdens de wedstrijd. Een voetbalavond is meestal vrij relaxt, waarbij de meeste mensen gewoon bier zullen drinken. Je kan hiervoor natuurlijk een aantal kratten bier halen bij de winkel, maar je zou ook een biertap kunnen huren. Bij grotere groepen mensen op je voetbalavond is dit goedkoper én het is natuurlijk veel leuker. Zo kunnen gasten zelf hun bier tappen wanneer ze daar zin in hebben en jij hoeft na afloop van de wedstrijd niet al die flesjes weer op te ruimen.