Voetbalclub

voetbal

Hallo, leuk dat je meer te weten wilt komen over wat wij doen en wat wij al gedaan hebben. Ik zal beginnen met de eerste wedstrijd die ooit op de club is gespeeld. In januari 1950 speelde de club ‘Het Balletje’ (destijds De Bal) thuis tegen de club ‘Bal Op ’t Dak’. Na een hevige strijd eindigde de wedstrijd met een score van 5-2 voor ‘Het Balletje’. Die dag wist iedereen al dat deze voetbalclub groot zal worden, omdat iedereen vertrouwen heeft in de prestaties van deze club. Na deze wedstrijd kregen de jeugdteams vele aanmeldingen.

club zelf

De club is flink gestegen in de loop der jaren en een echte amateur voetbalclub geworden. Iedereen zet zich in om de club te verbeteren en met de vele vrijwilligers die bijvoorbeeld teams aan het trainen zijn of vrijwilligers die in de kantine werken, gaat dat zeker lukken. Voetbalclub ‘Het Balletje’ staat bekend om de gastvrijheid en gezelligheid, omdat er altijd een gezellige sfeer is. Iedereen kent elkaar en het is een echte vriendenclub.

voetbalclub van het jaar

In 2017 heeft de club ‘voetbalclub van het jaar’ gewonnen, en daar zijn we nog steeds ontzettend trots op. Iedereen heeft dat jaar zijn best gedaan de kantine was prachtig ingericht met een assortiment aan warme broodjes. Natuurlijk waren ook de kleedkamers spic en span. de voetbalvelden hadden een nieuwe grasmat gekregen en de spelers speelde beter als nooit tevoren.

voetbalkamp

Elk jaar is er ook een voetbalkamp voor de jeugd. Dat gebeurt voor de jaarlijkse grasmat legging. Er worden grote tenten opgezet op de voetbalvelden en er word de hele dag door gespeeld. Van sponzen gooien tot hele wedstrijden spelen, het word er allemaal gedaan. Het voetbalkamp duurt 3 dagen. Alles word door de club zelf geregeld, maar vervoer moet natuurlijk wel zelf gedaan worden. Ook zal er een EHBO tent opgezet worden, omdat er af en toe een ongelukje gebeurt. Gelukkig was de schade van vorig jaar alleen een paar schrammen en wat brandnetelwondjes.